Lite bilder från gårdagen och idag


Nya klänningen på!

mums

Liten sneekpeek på vad jag köpt här i danmark bland annat!

Ett inlägg till

Snodde pappas dator en liten stund hehe, såhär ser jag ut just nu! Sleten och trött efter en lång dag på stan... har gått heeeeeeeela dagen, trött som bara den.


I danmark!

Har det gött i Danmark, har köpt en klänning och en bikini. Visar när jag kommer hem, jag har möjlighet att lägga in bilder och sånt idag, så det får bli när jag kommer hem. Hehe.

PUSS

sorry för dålig uppdatering

Har inte haft ork att blogga, ingen har klagat dock... ibland känns denna blogg helt värdelös!


My day

Kollar på Grease på 4an, love! Idag har jag spenderat min dag med rebecka och sedan plugg. Inte kul...

Men nu börjar Grease igen, got to goooo! CIAO

Glass i solen, gottegris!

Today


Outfit: Klänning med skärp, silverhalsband och mörkblå korta converse.


Idag har jag varit och solat på hisingen med mamma&pappa för att sedan bege oss till kalas hos mina kusiner, min ena kusin har fyllt 14 år! Det firades med tårta och massa god mat + släkten såklart. Nu är jag hemma, jag är helt slut. Försöker ta mig ur sängen och göra något vettigt, som till exempel plugga(har massor)...

Pussis

Yesterday

Som ni kanske har förståelse med att det blir dålig uppdatering eftersom det är lov för mig just nu. Jag vill njuta av mitt lov. Men här kommer lite bilder från igår och idag! Hade en liten photoshoot med Emma igår och idag så har jag slingat Elisabeths hår(hon var mörkhårig innan, brunt) så det har blivit riktigt bra!


Emma


Elisabeth


Ciao

Hos Fredrik

At fredriks house, snart blir det middag. Och senare ska vi baka hallongrottor, mums!

Bildbomb



Såhär såg dagarna ut i Falkenberg på ett ungefär! Mycket trevligt och mysigt. Idag är vädret inte lika fint, men förhoppningsvis kommer det imorgon (igen) så brännan inte försvinner direkt hehe.
Dagens planer är att städa och plugga, tråkigt jag vet. Men kanske hittar på något ikväll, får se!

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag/kväll! CIAO

Home



Nu är jag hemma! Är galet trött , sitter och äter vindruvor.. gatt. Mer bilder från dagarna i Falkenberg kommer imorgon, pussis!

Falkenberg

Om ett par timmar drar jag med några vänner + pojkvännen till falkenberg, vi ska mysa, sola och äta massa gott. Bara relaxa! Så det blir tyvär inget bloggande tills tisdag(funkar inte att blogga från mobilen).

Hörs på tisdag!

PUSS

Water for elephants.

Vid 9 blir det bio, men först käk och kanske färga Dawns hår. Ciao


Stan&bio

ska snart bege mig till stan! har inga pengar kvar dock... så det bara att fönstershoppa. Kvällen kommer inledas med bio,  water for elephants. den verkar bra! får hoppas på det med.. ska nämligen bjuda min vän som precis har fyllt 18!



Jag första skoldagen hehe. sött

Ellenpellen


Modell: Ellen skog (www.ellenskogs.blogg.se)
Fotograf/styling/redigering: Jag.

Idag har jag ätit på jensens, det är ju så galet gott!! Jag njöt av varenda tugga. Att det kostar 50 spänn för en lunchmeny, helt crazy. Om du inte har ätit där, ät där så fort du har möjligheten! hehe. Men iallafall, idag så har jag som sagt ätit på jensen, sen så har vi gått runt lite i stan men hittade inget så vi drog hem till mig och började fota som ni ser här uppe.

Ellen är fin!
possposs hörs senare!

Ny klänning

Conscious collection!


Guess



Gissa vad jag har köpt?

Visar sen!

Dax for school



Snart dags för mig att börja bege mig till spårvagnen, skola nu! Men är inte pepp. Har ju circus 45-50 min till min skola hehe.
Senare idag kommer fredrik hit, och ja ska dessutom träna(hoppas jag). Så det blir en go dag!

SNART LOV

sommarmode

Fick en kommentar om att jag skulle göra ett inlägg om sommarmodet 2011, så varför inte?

I sommar så ska det vara ljust,ljust och ännu mer ljust. Alltså färger som vitt,gammelrosa. Kör på vit kavaj,shorts,byxor och skjorta med mera, det funkar på allt!
Dessutom har gult blivit en riktig hit! Både på naglar och kläder.
Som säkert alla har märkt så har virkat blivit en stor grej i modevärlden! Virkade klänningar,shorts,linnen,tröjor med mera, you name it! Jag tycker det är riktigt fint, den romantiska looken är fin. Till sommaren ska jag införskaffa mig en söt virkad klänning, då ska jag ha saltvattenspray i håret så det blir naturliga vågor, lovely! Och föresten, RIKTIG sidbena eller riktig mittbena ska de va i sommar!
Västar är riktigt snyggt till sommaren, virkade västar, mockaväst, skinnväst. Passar till mycket!
magtröjor, det kan ingen ha missat. magtröjor finns nog i varenda butik just nu! men de är så ju så galet snyggt, så inte konstigt att de finns överallt.
På shortsen(helst Levis) sätt nitar på dom, exprimtera(vet inte hur de stavas hehe), gör de till din egna stil! märken,nitar,slit dom... Ni fattar!
En väska som själv har, haft den sen 9an(älskar just kontors vintage väskor). De bruna lite slitna, så snygga. passar till allt. Jag har inte tröttnat på den, även fast jag har haft den i 2 år nu!
Det finns ju så mycket olika sorts mode... Bohem modet,indianmodet och allt de där. Men jag tar lite blandat nu som ni märker!


Grejer som fortfarande funkar i vår/sommar:
Jag tycker fortfarande att skinnbrallor är snyggt, och det funkar i vår. Skinnbrallor är ganska svårmatchade dock, men till en vanlig vit t-shirt så blir det jättesnyggt + halsring... det är fint som bara den!
Militärjackan, den funkar alltid och den färgen kommer ALLTID finnas kvar(alltså militärgrön). Sen har ju camoflaugejackan blivit en hit, men jag har börjat tröttna på just den jackan eftersom alla har den. Ville ha den för ca en månad sen, men sedan såg jag säkert 5 stycken på min skola som hade exakt den jag hade tänkt att köpa.. Så ångrade mig direkt även fast den är galet snygg! Men som sagt, den funkar i vår/sommar (kommer vara snyggt när man är brun).
Palladium och converse(vårskor) Dessa skor, framförallt palladium ska man garanterat köra på i sommar. Själv köpte jag mig ett par i Augusti, så de ska användas flitigt i sommar. Även fast många har skaffat dom så gör de inget, eftersom de är ju så snygga och bekväma!
Lånklänning och långkjol, det är vackert och elegant men kan fortfarande matchas så det får en lite tuffare look. Jag vill skaffa mig en svart, passar till de mesta! Jag gillar när man har långklänning och sedan har en stickad tröja över som är hel.
Skinnjacka, det funkar alltid. Fast tycker det kan bli lite uttjatat dock. Just därför tycker jag att de skinnjackor med axelvaddar och mycket dragkedjor är mycket snyggare, annorlunda är snyggt! (nitar har jag tröttnat på dock, alltså på skinnjackor endast)
transparent funkar absolut, de är fortfarande lika populärt. De vita skjortorna som är så populära nu, funkar alltid!
Fransar på tröjor,jackor. Lika snyggt som det var från början! Inte uttjatat enligt mig. Älskar mockajackor som har fransar(lite indianlook), så snyggt.
Volanger på bikinis är så snyggt, jag älskar volanger som ni kanske märkt(har ju en sån bikini hehe)

Kommer inte på mer att skriva mer nu, men kanske kommer på något mer!
Slängde ihop en bild med lite olika saker som är perfekt till sommaren:

DH



Snart (okej, 1,5 timma) dags för Desperate housewifes!

Blir nog inget mer bloggande för idag!

Men om ni har någon fråga eller bara något gulligt att säga så skriv! Blir bara glad

Puss

mmmm gott



avocado & mango!

Nytt puder



Medium tan, bare minerals.

Matcha Skinnjacka


Stockholmstreetstyle.

Ska införskaffa mig en skinnjacka med axelvaddar, så snyggt!

Slutsålt


Har velat ha dessa sen första ögonkastet. Alltså när jag såg kollektionen för första gången. Men H&M har tydligen släppt mycket att dessa plagg innan den 14 (som allt egentligen skulle komma ut) Och dessa shorts kommer inte komma in, för jag ringde nyss och frågade. VÄLDIGT tråkigt enligt mig, tycker att de borde ha väntat tills den dagen de är premiär för kläderna... Life sucks.

Så om någon snäll själ där ute, inte vill ha sina 34or och vill sälja dom för RIMLIGT pris så är jag glad. Inte som tradera där det är människor som köper dom bara för att kunna sälja dom dyrare... kasst.

Ny bikini!


Love it!!

nytt i garderoben


Är lite osäker på ponchon dock.


Hejhejhejhejhej

Kom nyss hem från en mysig promenad med clara. Gick runt, bort till vasa och tillbaka. Men tänkte på en grej... Sjukt vad mycket läskiga människor som bara går runt på kvällarna, de ser ut att antingen ha något i kikarn eller så har de inget bättre för sig. Inte roligt att gå själv ute, man ska alltid ha sällskap när man går hem. Jag vågar aldrig ta risken att gå hem själv där jag bor.. Usch och fy, vilken värld vi lever i!


Jag, tagen av Clara. Den fisen ville inte vara med på bild!

Djup rygg


weheartit.com

Att ha V ringning eller bara väldigt djup rygg på klänningar,tunikor & tröjor är galet fint. Speciellt nu när sommaren börjar närma sig... fint.

Natti


Fotograf: Sophia Bjernefors (www.sophiabjernefors.blogg.se)
Modell: Jag


Nu ska jag sova. Snart iallafall.

PUSS

Brownie



Hade ju inte suttit fel med att vara såhär brun och att vara lättklädd... Snart kommer sommaren!

Nu blir det...

Födelsedagsmiddag hos Camilla. Är redo och klar för att åka.

Kvällens look:



CIAO


skola


Dags för skola. Visar hela outfiten när jag kommer hem! Om någon ens är intresserad av det?


Hard workwork. SNART är radioprojektet över, och då blir jag glad. Är trött på det bara för man blir så irriterad,stressad och trött heeeeeeela tiden.

Hörs senare, CIAO.

Kan tipsa om en sak btw... Bikbok har 50 % off idag. Hur nice? Jag ska absolut dra dit efter skolan hehe.

oro



Tomhet. Oro. Känslan av att inte veta vad man vill, hur man ska göra. Vet inte om jag ska känna mig lycklig eller olycklig. Jag känner ingeting. Varken lycka eller olycka. Jag känner mig tom.

upptagen vecka



puss

Ursäkta mig

Jag har haft så mycket att göra nu i veckan... Så har inte kunnat skriva. Radioprojekt tar tid!


Om ni har några frågor eller vad ni vill att jag ska skriva mer om, kommentera! PUSS

Upptagen dag

Upptagen dag och kväll. Slingat håret på en kompis,hon blev jättenöjd. Gjort intervju, sitter och redigerar just nu. Var på loppis imorse, hitta en tavla & en jacka + linne, jättefint.

Nu ska jag försöka göra klart mitt inslag.

PUSS

Klart

Kom precis hem från filminspelningen, hoppas det blev bra. Och den kommer komma upp på youtube när den är klar, så då kan jag länka hehe. Blir kul att se. Kvällens planer har jag svårt att bestämma mig för, har två val nämligen...Men jag klurar nog ut något så småningom!

Såhär såg jag ut igår:


Ursäkta mina dåliga "outfit"bilder hehe. Ingen orkade ställa upp som fotograf.

Off to ALE

Nu bär det av till Alegymnasiumet, för att vara med i en musikvideo! Ska vara statist och min vän ska vara huvudrollen. Spännande. Berättar mer när jag kommer hem.

Puss på er.

Detta kommer ta heeeeeeela dagen, så hoppas ni får en grym lördag!


Bjuder på denna jättefina bild hehe,mitt bebishår sticker upp lite fint sådär! heheh

Beslutsångest

Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll, är bjuden på fest hos en vän... Men den biten att åka från mig är jobbig. Det var lite spontant. Antingen blir det att åka dit, eller att slappa... Det är frågan!

Hoppas ni får en fin kväll iallafall, puss.

Ny bikini

Klickade precis hem denna skönhet från Topshop, älskar den!!


NU



Sitter i skolan, håller på med en jingel till radioprogrammet vi har. Kommer sända om 2 veckor!

PUSSIS

fan

Skulle precis köpa en bikini från hemsidan på HM... Och vad händer? JO, precis när jag har fått den i kassan. Så står det, SLUTSÅLD. Jag är så förbannad, min mamma skulle beställt den i måndags men hon gjorde de inte för hon orkade inte.

Om det är någon vänlig själ som har volang biknin i svart och inte vill ha den, säg till!! Jag ska ha den. På något sätt.

RSS 2.0