imorgon bär det av till....

STOCKHOLM. Ska på klassresa imorgon, väldigt nice! Förutom att jag missar min systers student, jättetråkigt och dålig tajming menmen.. Jag hoppas det blir kul och inte alltför mycket skoluppgifter(som våra lärare kommer tvinga oss till, till exempel gå till riksdagen). Hoppas jag hittar några fynd eller fina grejer.. Känner att jag har tur med att hitta fynd nu för tiden, som mina skor och shorts. För 210 kr har jag fått två par skor plus 3 shorts...Kan knappt tro det, de är nästan stöld! hehe. Sick.
Men nu måste jag bestämma mig för vad för plagg jag ska ta med mig till sthlm... Det ska ju bli 20 grader, WOHO.


new shoeees!

Var ju på megaloppisen i majorna idag, hitta två par skor... ena paret 20 och andra 40, alltså 60 för båda. GALET!


Sluta blogga?

Jag skriver här varje dag, men det känns på något sätt meningslöst. Jag tycker de är jättekul att blogga, skriva om mitt liv och mode osv... Men de känns meningslöst när knappt någon läser.

Om någon har något att säga, så tell me. För antingen slutar ja helt att blogga, eller så fortsätter jag!

PUSS


one day left.

Imorgon är det sista grejen jag har i skolan! så skönt. Och på måndag drar hela itmedia till stockhooooolm, yey. Jag var där förra året med min förra klass, så gör samma resa igen. Hoppas verkligen att den blir lika bra som förra!


Love

Älskar mina nya shorts, kommer bli hur fina som helst i sommar.


Nya shorts(byxor?)

Var på circus sale och köpte mig 3 par byxor...för....... 150 riksdaler, hur billigt?! Jag klippte av alla till shorts, och här är resultatet! (ursäkta för kass kvalitee på vissa bilder)

1.

r



2.


3.


Nu behöver jag garanterat inte fler shorts!!

VG WOHO

Kom hem för ett tag sen från skolan, jag har bara slappat och lagat mat. Blev pasta med tomatsås, mums. Imorgon ska jag vara klar med en grafuppgift, men funderar om jag ska skita i det eftersom jag redan har betyg i allt(gör om allting så ja kan få högre betyg) Har gått om ettan för jag bytte linje sen ville ja byta tillbaks! MEN, jag har en god nyhet. Kommer antagligen få VG i svenska och retorik, GLAD tjej!!!


vill vara brun och somrig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 875437397594353

Förlåt för dåligt bloggande, jag har så galet mycket denna vecka och jag hoppas ni som läser förstår.  Jag har tal tills imorgon och våran film ska vara klar, grafuppgift ska vara klar på onsdag + reflektion, torsdag redovisning engelska.

Men så fort allt är över, Då blir de bloggande för hela slanten. Ciao

some pics

Som sagt, jag var och sprang på stan idag. Bara för att det är göteborgsvarvet så går vagnarna helt konstigt, så jag kom på fel sida... så jag var tvungen att gå runt heeeeeeeeela kompassen och nordstan, jag gjorde en tabbe dock. Jag trodde att vagnen jag hoppade på efter ett tags promenad skulle ta mig till kompassen.. men nejnej, den tog mig till hisingen och min kompis väntade på mig vid arkaden. Jag fick hoppa på första bästa vagn och åka tillbaka och gåååååå hela vägen, jag gick i 50 minuter för att komma över på en sida, känns bra asså haha. Motion!!!


Satan i gatan

Nytt i garderoben!! 100 riksdaler för båda två, alltså 50 kr styck. KAP. Gina tricot hade de på rea just nu, och jag hade spanat in dom tidigare så varför inte köpa dom när de är på rea!


Älskar färgerna!!

my look

Gårdagens outfit. Minus jackan, använde min gamla mcliknande skinnjacka och min bruna väska istället, och converse. Haha lite ändring blev det!


yesterday

Veronica maggio igår.. Var sådär. Det var bra, men inte mer än bra. Jag vet inte varför, men ja fick inte den där känslan WOHOO, utan mer bra musik , diggar lite.
Någon annan som var där?

Here comes pics. (tog min lilla kamera, för orkade inte släpa på systemkameran)



Veronica Maggio

Jag är inte den enda som ska på veronica ikväll.. det känns som hela Göteborg kommer att vara där! Men jag hoppas det blir en bra konsert med massa glada människor och lycka. Bilder kommer imorgon!
Min fina vän julia, a week ago!

Svart

Looking like this! Väldigt svart blev det idag... Jag kan aldrig komma ur den där grejen att alltid ha svart, svart är ett säkert val och alla passar i det. Men de är ju så galet snyggt. Tycker inte att jag passar i starka färger eftersom jag inte är så brun.. Men ska försöka lära mig att använda mer färger hehe, det är ju hur fint som helst!! (jag älskar neonrosa).




No makeup



Ser jätteliten ut hehe, trött är man!

.




Det enda jag begär är att få känna mig lycklig.
Känna lycka.
Saknar de gamla, när du sa hur mycket du älskade mig och att jag är din, bara din.
När du gjorde vad som helst för att få träffa mig.

mmmm

Sitter med en fet godispåse, min syster är snäll som gick ner och köpte de till mig hehe.

BLOPPIS

Eftersom det finns nya läsare här på min blogg, så vill jag också säga att jag har en bloppis!
Klicka på bilden för att komma till inlägget!!

Pusspåer

Göra gammalt till nytt


Hade lite tråkigt här hemma.. så tänkte jag. Varför inte försöka göra mina alldeles för stora shorts till ett par som verkligen passar. Taaadaaaa, se resultatet ovanför!!


Min drömsko

Jag VILL ha. Nu.
Så förbannat snygga.


Veckans blogg!!

Försöker plugga...Går inte. Har en engelska redovisning på fredag och jag har inte börjat, bra nathalie! Men jag kommer nog igång, så småningom hehe. Känner mig faktiskt lite trött och sliten, lite hängig sådär...kanske håller på att bli sjuk? Hoppas jag inte dock. Men man vet aldrig nu.. Känns som många är sjuka.
Juste vill bara säga, till er som har Lookbook konto. Jag finns där också om ni vill lägga till eller spana in lite fler outfits där. Tror att man bara behöver söka på namnet!

Förresten, skulle vara jättekul att se vilka som läser min blogg. Så tänkte köra en liten veckans blogg!! Så ni har heeela veckan på er att kommentera, så väljer jag ut den jag anser vara mest intressantast. Så det är bara att köra på och KOMMENTERA.



PUSS

Looking like this



puuusspusspuss

Bajs

Är så trött på mina kläder, verkligen trött. Satt och tänkte förut på vad jag verkligen vill ha i min garderob just nu, men jag har inget av detta... ajjaj, jag måste börja spara pengar. Har inte mycket pengar kvar av mitt studiebidrag så detta suger rätt så hårt.

Detta ska jag införskaffa så fort jag har tillräckligt med pengar:

Vintageväska
Kilklackar eller skyyyhöga snygga klackskor
snygga shorts(har nästan inga shorts som är snygga)
smycken in tonvis!!
tandblekning hehehhe, tycker att ja har gula tänder.

och mycketmycket mer.

Jag ska börja spara, eller gå på secondhand istället... Jag hittar på något!


slappt




klippt och klistrat

Fick ett litet ryck. Jag ville ha ett linne med riktigtriktigt djup uringning. så tänkte ja.. varför inte ta ett gammalt linne?

Se hur de blev!!


myggbett

Vet inte hur jag har fått dessa...Har inte gått bar någon gång i helgen, mhm. Kliar som in i bomben, har fått en till på ryggen med(hur lyckas dom? genom tröjan jU!!!)


Hey hey hey

Fint väder?... nä. Idag blir det nog att sitta hemma och plugga, inte roligt! Men bäst att få allting gjort så att man inte stressar i sista sekund.

Förresten, såg ni Eurovision igår? tyckte ni det var rätt låt som vann?


gammal outfit.

Student,Bal osvosvosv

En läsare ville ha tips på student/bal klänningar!

Here you go, bara att fråga vart klänningarna kommer ifrån!


Sjuk värld.

på några sekunder, helt plötsligt. Känner mig tom, värdelös och vilsen. Tack för den känslan, vad är det som är så svårt? blir så förbannad på hur människor beter sig ibland.


Inspo


Ny header!

Hade lite tråkigt när jag satt och checkade eurovision hehe, så jag satte mig och börja göra en ny header.

Vad tycks?


Outfit

Från i tisdags:


Projekt

Here comes the pics, från gårdagen. skulle vara modell i skolan, för en i min klass som ska göra en katalog(typ Hm aktig).

Vad tycks?


hohoh



Lite fotografering i skolan todayyy.

Modell:jag
Fotograf: Rebecca Sockander
Redigering: jag

hoho

Resursdag(ledig).Skönt. Jag ska till någon park, kanske slottskogen och sola med jullebullen. vi hörs senare finisar. pusspusspuss


Sommar, sommar och sol


fräknar. Älskar solen.

Ordbajsa

Rädsla. Ensamhet. Lämnad. Trött. Vill inte. Orkar inte.


Målning

Detta är bland annat vad jag har sysslat med idag.



Slingat håret, så fin jag är i slinghättan! hehe


Målat till uppgiften i skolan, konflikt.

Nu blir de mer pluggande....:( Ciao

Plugg

Förlåt för dålig uppdatering, jag har galet mycket plugg som jag måste ta tag i.. Men det kommer inlägg imorgon! ska planera lite för bloggen med(självklart).

Har lite bloggtorka med, så om någon läsare har något att säga om vad ja ska skriva mer om och vad ni vill se mer i bloggen, så tell me!


Puss på er

Sneekpeek

En liten sneekpeek på inspirationsbilderna jag håller på med att göra till hemsidan Josign.se!


Få en glasscheck

Vill du få en check värde 23 kronor för en glass? Klicka HÄR, så bjuder du in 4 vänner så har du chansen att få en helt gratis glass att svalka sig när värmen kommer hehe! :D


PUSS

lovely

Så fina, vill klicka hem dessa. Tänk en sommardag med brunbrända ben och bruna fötter till ett par virkade ballerina. Hur fint som helst...Ska nog beställa hem efter skolan hehe, har inga ballerina som är fina!


Drömfångare

Pappa kom hem med en sånhär till mig idag, glad tjej! De säljer såna på pappas jobb, nu är det bara det.. vart ska jag ha den?


utvecklingsamtal



om ett par timmar ska jag på utvecklingssamtal... Lite nervöst! Får hoppas att jag ligger bra till hehe.

Ciao

knitted and lovely



Min lookbook, HÄR.

Dancing in the moonlight

Såhär skulle jag gärna gå klädd idag, men vädret tillåter det inte. Fy för detta väder.


Ny väst



H&M. Örhänge - Josign. Valde mellan denna och den vita...Den vita har måååånga så ville ha lite different. Gav dessutom den vita till min fina vän Rebecka i 18 årspresent.

Ny bikini!


RSS 2.0