Hejdå Blogg.se Hej devote.se

Hallu! Eftersom blogg.se inte har en iphone app så tänker jag inte fortsätta här på blogg.se. Dags för mig att byta!
Jag hoppas att ni fortfarande följer mig där! Klicka HÄR för att komma dit.

Klassfoto


Kör på gammal bild(Tänkte ta lite bilder i eftermiddag)
Idag är det klassfoto/skolfoto, och jag är inte ett dugg pepp. Det är om ett par timmar, och ja har inte en aning vad jag ska ha på mig. Lite panik!!!

Halsduk

Jättemysig halsduk från Weekday. Kommer användas flitigt i höst/vinter. Den är mer i färgen som den andra bilden, lite jordfärg-orange typ. Gosig som bara den!!!

Snart så

Min iphone har inte installerats klart osv... Men så fort den har gjort det. Så kommer jag börja skriva och blogga för fullt!
Puss

Iphone!

Nu är man en ägare av en iphone! Den sa laddas 7 timmar, alltså mycketmycket uppdatering imorgon.
Om ett par timmar sa jag och några vänner ut, vet inte vart dock. Jag är så trött och är egentligen inte pepp, men kör på det ändå idag!
Blir ett tråkigt inlägg men kommer fler tomorrow. PUSS finisar

Dåligt material

Köpte detta på Accerorizes för ca 2 veckor sen... Och det är redan sönder. Dåligt!
Ska man gå tillbaka och klaga eller försöka laga det... Det är frågan! (Kostade 159 kr, då tycker jag ett halsband ska hålla).

Grannar....

Seriöst, vem lyssnar på hårdrock/schlager kl halv 9 på morgonen?! Så det hörs ända till mitt rum(bor i lägenhet). Blir frustrerad och arg. Borde ta och klaga nästan... Hör barnskrik, de bråkar, musik tidigt på morgonen. Tänker man inte på att man har grannar? Tydligen inte...
Nu ska jag iallafall till skolan för massa tråkiga lektioner... :)))) pussisar!

Skinn

"skinn"byxor-cubus, stickad tröja-secondhand. + väska & skor osvosv....Kan visa senare!

(ursäkta den kassa kvaliteen på första bilden, fick ta självutlösare och den ville inte ställa in fokus idag....Hatar min kamera ibland)

Topshop

Helt underbar tröja. Hade inte vart helt fel om den hade hängt i min garderob just nu!
Topshop

h-he-j-j-j

Kör på en gammal bild från i somras. Idag har jag varit i skolan, jobbiga lektioner leder till trötthet och trötthet leder till ingen ork till att blogga. Men gör ett litet inlägg här iallafall!
Jag hoppas ni mår bra och är friska, jag är inte riktigt frisk ännu. Fortfarande hes, och låter som en gammal dam i målbrottet.... eller något liknande haha. Gillar att ha hes röst på något sätt, det är ballt.
Är ni också sjuka, eller har varit? Det är något virus som går nu... fyfy

snella ni

Gå in och rösta på min bild HÄR eller klicka på bilden! Var med du också, lägg upp din bästa sommarbild och du kan vinna en iphone 4. PUSS

Hatkärlek

Bilden ger inte rättvisa, är så mycket snyggare i verkligheten. Man ska ta lite större storlek så den blir oversize.. Så mysimys tröja i höst. Min kompis köpte denna häromdan och jag är så avis, den är så sjukligt fin på!!(Kan bli tråkig om man inte har rätt grejer till dock). Har någon slags hatkärlek till söta saker, älskar det men ibland trivs jag inte i det även fast jag älskar att se det, jättesvårt att förklara. Så är det iallafall med denna tröja hehe!

Orkan

Åh, i detta ruskväder vill jag bara ha sol. Är ju storm/orkan här i Göteborg... Går inte ut!!

Ciao bella

Nu beger jag mig till skolan för att ha medieproduktion och webdesign!
See ya later, puss finisar.

Iphone

I födelsedagspresent/julklapp så önskade jag mig en iphone, så nu är den påväg hem till moi! Då kommer det bli mycket mer bloggande , och roligare bloggande.
CIAO

Byta till devote.se?

Ska man ta och byta till devote.se, känns lite dött här på blogg.se... Får se hur jag gör!
Vad tycker ni?

Höstskor

Jag älskar denna modell, har själv ett par bruna med högre klack.. Passar till det mesta och funkar perfekt till hösten/vintern.

Schoolish

Ska snart bege mig till skolan, har endast en lektion vilket är vääääldigt skönt. Vi ska spela in en film(reportage), så det är rätt så slappt. Jag körde bara på all black idag, svart tröja, svarta jeans. Sedan med lite details!
Ha en fin dag så hörs vi senare. Ciao

Clutchie

Clutch - Bikbok

I got my lipstick on lala

Kom precis hem från staden. Fick med mig något riktigt fint, som jag ska visa er senare eller om en stundis. Riktigt kap!! Fick dessutom med mig hem 2 st pringles chips hehe, de har nämligen öppnat en ÖOB inne i nordstan. Man kunde köpa 2 stycken för 10 kr, hur billigt?! Ingeting, så dessa två burkar me chips fick följa mig hem(tjock).
Idag invigde jag mitt nya läppstift som jag fick av min fina vän Lina i Födelsedagspresent, mycket fint. Jag kan bara säga att jag älskar nu när hösten börjar komma, stora halsdukar virade runt halsen och huvudet, så mys.

layin here,

Något tips när man har svullna halsmandlar?
Gör så fruktansvärt ont.

BLOPPIS

Nitarmband
Bud
Jättefint linne från Bikbok. Kommer inte ihåg nypris men tror det var 300-400.
S
Bud!
Tröja från Gina tricot. Väldigt fin.
SLUTSÅLD
Bud
Linne med volanger, aldrig använd. Finns inte att köpa längre från veromoda.
Bud (strl M, men vilken storlek som helst kan ha den)
Linne från Bikbok xs
BUD
Bikbok strl S
Bud
Väst från Zara. Jättefin(den är ostruken på bild)
strl L, den ska vara oversize.
BUD
Fin spetsklänning från Gina tricot.
Strl xs
BUD
Replay-jeans strl 25. Dragkedja där nere.
BUD
Jeansleggins strl xs. Jättesköna.
BUD!
Tröja från Rut.mfl. Finns inte att köpa längre, rosett på ryggen.
Strl xs.
Klänning/tröja från gina.
Strlk L , har haft den som klänning.
Väska från Bikbok
BUD. väldigt fint skick
Mail: [email protected]
Skriv här eller skriv ett litet mail till mig.
Glöm inte att kolla in resten av min bloppis som ni kan se på mina kategorier.
PUSS

Sorry

Förlåt för så tråkiga inlägg. Jag har inte gått ut sen i onsdags... Är sjuker fortfarande. Jävligt segt!
Jag tänkte göra ett collage med lite Höst-inspiration senare. Hur låter det?
PUSS

Kappahl

Hur fina smycken som helst. Vill bara springa ner till närmsta kappahl och shoppa dessa finisar!!
Snart blir det hemlagad thaaaaiii, mumma!!!

Har man ändrats?


Fortfarande sjuk

Min hals gör så oooooont, jag kan knappt svälja och känner mig så svag. Missar väldigt viktiga lektioner idag... Så vet inte hur jag ska göra, om jag får göra om allt eller inte. Hatar att vara sjuk. Gör så galet ont att hosta och svälja så de finns inte. Inte roligt att bli sjuk till helgen! Menmen. Får dricka massa te osv så jag blir friskare.
gammal bild.

Jag vet inget längre.

fan.

Så bra skrivet.

Så många människor i min närhet som just kärlek förstört och ännu fler av mina närmsta som jag sett springa på moln med ett ständigt glittrande leende och med fjärilar i precis hela kroppen. Jag har sett mig själv vittra sönder i kärlekens mörkaste rum och jag har känt kärleken fylla varenda millimeter av min kropp med lyckorus och fnitter. Jag vet att kärlek pausar ens liv. Plötsligt spelar det ingen roll om man ramlar i trappen på H&M en löningslördag vid lunch och det spelar ingen roll om man får underkänt på tentan eller att någon bestämt sig för att just precis du ska få din cykel snodd en vinter klockan fem en morgon när bussen slutat gå och du har sex kilometer hem. Man slutar fungera när man är kär. Det viktiga är att handla nya kläder, färga utväxten och raka bikinilinjen. Allt däremellan som brukar vara viktigt i ens liv bleknar. Det är nästan värre när det tar slut. Då tar man sig inte ens upp från sängen ännu mindre ut på stan eller ännu jävla mindre klarar man tentan när man inte ens klarar av att sitta på en föreläsning utan att böla eller att facebooka hans nya flickvän och se att hon har större pattar än du ens hade tänkt operera din A-kupa till.

 

 

Det var jag som gjorde slut den gången men ändå gick jag ner åtta kilo så nästa gång kärleken tog slut sa jag "nu får jag på mig mina smaljeans igen" och gick ner tio kilo. Kärlek gör att du inte kan äta, inte kan sova och allra minst leva. Ändå gör vi om det. Efter månader av sömnlösa nätter, tiotals gamla kärleksfilmer och hundratals peptalk med vännerna ger man sig ut igen med lust att bli kär och med tanken att går det åt helvete så går jag åtminstone ner några kilon. Och så är man där igen. Mitt i mellan. Å ena sidan sårad och söndersliten å andra sidan uppfylld och förväntansfull.

 

 

Det är tur att vi glömmer, att vi vågar igen, att vi satsar ännu en gång. Lite mer försiktig, lite mer rädd och lite mer tillbakadragen. Livrädd för att bli lämnad ensam, livrädd för att älska och utelämna sig själv. Så släpper vi någon ny inpå oss, visar ärren och hoppas något så innerligt att vi klarar oss den här gången. För hur lyckligt kära vi än är så vet vi också hur ont det kan göra. Men kom också ihåg att hur ont det än gör så vet du att du kommer känna nervkittlande lycka igen. Det är det som är så fint med kärlek.

 

Ni hittar Kim som skriver så galet bra HÄR.


Sjukling

Hallu!
Har så galet ont i halsen, eller rättare sagt det svider när jag sväljer och gör ont i öronen. Kul att bli sjuk just den veckan man har som mest plugg... Hur ska detta gå? Får kanske kämpa mig till skolan ändå imorgon, och hoppas att jag mår bättre då.
Jag ska plugga idag, och leta efter min mobilladdare som är spårlöst försvunnen... Seriöst jag hittar inte den någonstans, letat övrallt!
Efter Turkiet, hade ju inte vart fel att få tillbaka sin brunhet. Nu är man blek som snö.

a cup of tea

sitter med en kopp te, njuter av min lediga dag. Blir dock pluggdag! Massvis med plugg....
Ikväll kommer min pappas kusin, som vill fira mig och pappa för vi båda har fyllt år nyss.

Just give me time

Glömde helt av. Jag har fotat så jag kan visa vad jag hade på mig på min födelsedagsmiddag!
Here it comes.

Nighty night

Snart ska jag nana, så jag är utvilad tills skolan imorgon. Ciao

Hejpå daj

Även fast jag är förkyld sprang jag på stan, men för att få hjälp av min fina vän felicia med samhällen. Har nämligen en redovisning då, riktigt jobbigt. Och jag fick de ämnet jag inte kan något om..... Ekonomikrisen, fml.
Antar att jag måste fortsätta plugga nu.. Kul liv. Hejdå, nu ska jag gå under jorden, puss. 

Cold

Ligger i min gosiga säng, ska snart ta en kopp te för att försöka få bort min förkyldning så fort som möjligt. Vill inte bli ännu mer sjuk, så passar på att vila. Har en sån jobbig hosta, som jag egentligen borde kolla upp. Blir inga bilder på dagen tyvärr, jag ligger i pjamas bara hehe ingen fin klädsel!
Jag igår, tröja lånad av Fredrik gosigos tröja.

jahopp

Jätteroligt att jag har försökt få tag på min vän som ska ha middag hela dagen.. men hennes mobil funkar typ inte. Kommer inte fram. Jag vet inte ens vart hon bor för hon har flyttat, kul... Sitter här fixad och klar och redo för att gå... Men så blir de nog ej! Fy
hörs senare!!! puuusssss

lalalalla

Igår var jag för första gången ute. Blev först att ta en drink på bryggeriet med beckis och sedan dra vidare till berså(inte menat att gå dit menmen haha). Det blev en jättetrevlig kväll, med mycket trevligt folk. Saknade dock min pojkvän väldigt mycket under kvällen, men imorgon träffas vi!! Det blir ju inte så mycket tid för oss tillsammans nu eftersom han är påväg för att ta körkort, mycket plugg. Så det är lite segt, men jag klarar mig. Får satsa på plugget istället, vilket jag också behöver göra.
Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos Fatima, är inte jättepepp för att gå någonstans idag. Men jag kör på det ändå, måste ju fira 18 åringen !!!! Man fyller bara 18 en gång. Jag ska springa och köpa present idag, puh jobbigt.
Nu ska jag fixa klart mig inför dagens shoppingrunda. CIAO
Bild från kvällen. Jag och Hanna.

lite jeanskjorta osv.

Jeansskjorta och stickad kofta över + svarta jeans och palladium. Kommer kanske helhet bild senare.

CIAO

Stanna eller dra.

Förvirrad. Tänker inte uppleva samma sak igen, då är du ingen för mig. Då finns du inte längre för mig.
Jag för ca 2 år sedan... sick!

RSS 2.0