Tävling Upbrand

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Middagen

Fin dag och middag. puss

Schoooool

Nu ska jag snart bege mig till skolan och ha min första mattelektion på ett år, it sucks. Känner inte alls för att ha matte just nu. Men jag ska bannemig kämpa, ska få ett G iår utan att behöva göra kompletteringar.
Tänkte att jag kunde passa på att berätta lite om min helg, som har känts som den har varit i evighet. Kan säga först att jag har umgåtts med fina Lovisa varenda dag hehe. I fredags så hade jag min middag, och sedan gick vi till ett ställe som heter Grindstugan där Amanda jobbar, hon kunde inte komma så vi tänkte vi kunde dra dit och hälsa på. Fick en bakelse med ett litet ljus så, och de sjöng för mig. Lördag så hade jag kalas på dagen, blev god mat osv... Efter kalaset stack jag direkt till Lovisa för att spendera en kvällen där & natten. Filmkväll med trevliga människor. Jag och Lovisa pratade heeeela natten, vi gick och la oss klockan 5. Kan säga att vi var trötta dagen efter. I söndags så vaknade jag upp hos Lovisan och sedan skulle jag sticka till Fredrik, vi hade det mys och kollade film. IGÅR så skulle jag egentligen ha skola.. Men nej, vet ni? Den enda lektion jag hade var inställd, woho. Ingen skola, så jag och rebecca stack först till stan och lite senare stack vi till Lovisa, och var med henne och lina en stundis. Vi lagade mat och annat mysigt. Därefter sprang vi som galningar till bussen för att hinna in till staden, fika med massvis med tjejer(kände knappt hälften), men det var trevligt ändå.
Nu har jag förkortat min helg i en ful text, hoppas det går att läsa hehe.
CIAO time for school.
Min fina kusin Isabell, som jag fotade i lördags.

Presenter

Åh, jag har så fina vänner. Blev så himla glad!! Allt var perfekt, ni är bäst.
Och jag hoppas att alla hade det trevligt, och tyckte om maten! Galet tacksam för allt, och för att ni kom.
Massa kärlek!!!
+ att jag fick fin champagne och jättefina blommor! TACKTACK.
bilder från middagen osv kommer senare1

My place

Hallu, är hemma och försöker städa. Hade ont i halsen imorse men det har blivit bättre nu, senare ska ja ju träffa fredrik så vill må bra då hehe. Ska få min födelsedagspresent av honom och jag är hur nyfiken som helst!! Kommer bli spännande.
Hur som helst, jag klickade in på JFR.se idag. Och hittade bland annat dessa smycken på bilden, hur fina som helst. Vill ha! Nu. 

Blogga mera!

Vet ni vad? Jag har önskat mig en iphone. Det blir både födelsedagspresent och julklapp! Meeeen grejen är att då kan jag blogga oftare, och göra roligare inlägg om mina dagar! WOHO
Vad säger ni om det?

18!!!!

Vet ni vad? Idag är de allra sista dagen i mitt liv som omyndig, fan va hemskt det låter men ålder är bara en siffra. Jag blir 18 år imorgon alltså, känns sjukt för jag känner mig inte som 18. Är inte riktigt redo för att bli det. Menmen, glad är jag och hoppas på en bra födelsedag!

sluta blogga... IGEN?

Okej... jag har förlorat läsare som bara den nu.. minskas hela tiden. Känns så galet onödigt att skriva här när ingen läser, så jag har nästan bestämt mig för bloggen ska endast uppdateras när jag känner för det. Alltså ibland text, ibland massa bilder osv...
Om ingen protesterar så blir det såhär, för jag får ingen peppning till att fortsätta :)
Ciao

helloooyou

Idag har jag varit på kalas hos min kusin som fyller 12 år, stor tjej! Spelade lite fifa med min fotbollsgalna kusin, och han tyckte att jag var förvånadsvärt bra hehe, lite kul.
Morgondagens planer är att träffa Rebecka och vi ska kolla present till en kompis, jag ska på middag på tisdag. Sedan på kvällen kommer fredrik in till stan och vi ska på något café där de spelar livemusik :) mys!
Hoppas ni har haft en mysig söndag!
Dagens look, ni kan gärna kolla in mina "outfits" på lookbook.nu :)

VILL HA

Åhhhhh, vad jag vill ha dessa skor. de är underbara. Fan att jag inte har något jobb,så jag kan skaffa mig ett par klackisar.
Föresten, Jag vann nästan på minigolfen igår... ledde fram tills bana 7 sen gick det utför :(

Minigolf

Haj! Idag så ska jag spela minigolf med fredrik, längesen man gjorde det! Perfekt väder för det, inte för varmt och inte för kallt :) superduper. Men jag är rätt så kass på det.... Lovar att fredrik kommer vinna stort hehe, men de gör inget är ingen dålig förlorare som tur är!
Vi hörs senare efter minigolfen, så berättar jag vem som vann hehe!

CIAO


Bikini

NY! galet bra kap. circus 80 riksdaler, för denna fina bikini. Den tar jag med mig till italien ja!!!


Start over

Hej på er, har fått lite klagomål att jag inte bloggar längre(inte lika mycket. Jag ber om ursäkt, men har inte haft någon blogglust direkt, men ska försöka igen!!! Säg gärna vad ni vill se mer av i bloggen osv.. Då blir jag mer peppad.
Kan ju berätta hur min sommar har varit eftersom jag knappt bloggat. Jag har varit ute och rest till turkiet och firat 2 år med min pojkvän, umgåtts med vänner, solat och badat med mera. Har haft en jättebra sommar, men den har gått alldeles för fort. Börjar skolan om en vecka!!! Helt sjukt. Och jag fyller 18 år om 2 veckor, crazy.
Men jag ser faktiskt fram emot skolan eftersom då får man träffa alla, och det längtar jag till. Enda jag inte längtar till är plugget, jag kommer ha ett hårt år det vet jag, fy.

När börjar ni?

Här kommer en del bilder från min sommar.


RSS 2.0