Sommarstället

Nu ska jag alldeles strax ta mig till sommarstället och sola, och vid 4-tiden ska jag till fredrik. Skulle egentligen varit med honom idag, men så fick han erbjudande att han fick jobba och om han gjorde de skulle han få en iphone av sin mamma och pappa, fusk??? jaaaa... Jag får ta och börja spara pengar så jag kan köpa en, (fyller snart år ju hehe). Iallfall jag och fredrik har 2 år på fredag, så på lördag ska vi till marstrands havshotell och äta tvårätters och bo där en natt, mys!! Sjukt vad tiden går snabbt, men bättre de än om de skulle gå långsamt hehe.

Got to gooo, ciao.


no time

Hej! Har inte haft tid att blogga, har för mycket att tänka på och för mycket att göra. Men det ska bli ändring på det snart, det kommer komma upp bilder från turkiet och lite andra från svenska sommaren.

Jag vill dessutom att jag tänker på er som mist familjemedlemmar och vänner i norge, fruktansvärt.
Och en vän till mig. Hon gick bort för ca 2 veckor sen, vila i fred! du var en jättefin människa, tänker på dig.


Glöm inte min bloppis!

Klicka på bilden för att komma dit! :)


Flygrädd

Åker till Turkiet nästa vecka. Och jag är rädd.... Jag är nämligen väldigt flygrädd. Sjukt flygrädd, mådde illa och höll på att spy förut. Jag vill ju åka för det är så underbart, men det är ändå nåt som drar emot, som gör att ja inte vill åka. Flyget. Jag får bara försöka tänka på att säkerheten är riktigt bra här i sverige och att om de är nåt fel så nödlandar man eller liknande... Jag får försöka tänka så även fast det är svårt. Måste ju komma över detta. Men om det skulle hända (vilket det inte kommer göra) så älskar jag mina vänner hur mycket som helst och min pojkvän fredrik. Ni är underbara, och ni vet vilka ni är! Ni gör mitt liv värdigt, ni är bäst verkligen.
Vill bara säga jag älskar er ifall det blir de sista man säger. Så nojig som jag är.


Pissed



You don't know.

hard work

Nu blir de träning, går och tränar själv för en gångs skull. Det är skönt för då får ja göra allt imin egna takt! :)

Man är ju så snygg när man tränar hehe, min träningsoutfit(lol)


plus gympadojjor, fulaste haha. Gillar min fjortispose på första bilden heheh.

puss på er, ciao.

FU

Hej! Ska snart börja fixa mig för att sedan bege mig till stan eller nåt, ska träffa Lina som jag inte har träffat på evigheter, och förhoppningsvis få tillbaka min zebrasjal som har varit hos henne i ett år haha. Efter det ska jag nog ta ett litet träningspass på sportlife, känner att de behövs nu. Lika bra att göra de när de är kasst väder! Blir nog bara gymmet dock.

Hörs senare bebos. ciao


Don't do this to me



....

RSS 2.0