Last days


daniel&evelina

fredrik&jag.


Lite sönderbränd(här har jag försökt sminka över allt rött, mina ögon är svullna)


Senaste dagarna har spenderats med vänner & pojkvän. Har grillat, solat (inte badat, inte än), och tagit en runda på stan. Har dessutom hittat 2 fina saker, en jättefin stickad tröja och en bustier liknande grej! Kan visa imorgon eller så. Är mycket nöjd :) Hoppas ni också har haft fina dagar nu! Det sägs att de dåliga vädret kommer igen... hoppas inte så!

Men nu ska jag nana, pussis!

Stan!

Snart bär de av till stan, för att träffa en kompis. Och senare ska jag träffa en annan kompis så får vi se vad vi hittar på!
Igår brände jag mig rejält i ansiktet... Jag har svullna ögonlock, vill inte ens gå ut för det ser verkligen hemskt ut. ingen solning för mig idag inte!

Vad ska ni göra denna soliga dag?


wtai!!!!

ÅH ja är glad. Såg både coldplay och brandon flowers igår... LYCKA. Och kan ju säga att brandon flowers var rätt så snygg... hähä! Här kommer lite bilder!

Midsommar



Midsommar blev lyckat. Hade en jättemysig kväll med min fina fredrik, vi lagade mat&grillade, och fick sedan en liten överaskningsefterätt! Vi kollade film också, eller snarare jag, fredrik sov under halva filmen. Så det blev en avslappnande och mysig midsommar för min del, behövligt. Midsommar är väl till för att umgås med de/någon man tycker om? låter helt rätt enligt mig. :)

Jag hoppas iallafall att ni hade en lika trevlig midsommar, vilket jag tror!

Puss på er

Looking


Hajhaj



Imorgon är det midsommar, och det ska firas med middag och lite sånt mysigt med fredrik! Hoppas på en bra midsommar.

Ciao!

TREVLIG MIDSOMMAR

Ciao

Snart bär de av till la sombrita med trevligt sällskap! Hörs senare.


result


Photoshoot

Ska snart ut och fota med felicia, hoppas det blir några bra foton! Har fixat klart mig nu. Senare vid 4 ska jag till fredrik, tar med kameran... Så laddar kanske upp några senare idag.

Såhär kommer jag se ut på ett ungefär på min fotoshooot! :)


har man tråkigt så har man



Såhär roar jag mig en söndag eftermiddag. Man behöver verkligen tid för sig själv och vila, en välbehövlig dag kan jag säga!

HEJ

delete.


tjockis bild.(drogad och sömning look)

najsbajs

Älskar mitt nya linne/bustier/topp.... Vad ska man kalla det?


Starlight

Kom hem från stan för en stund sen, lagade mat och hade det trevligt med fina emma! Hittade en hel del idag faktiskt... alltså emma! Jättefina saker. Jag kunde inte låta bli när jag såg ett jättefint linne för 50 riksdaler, var tvungen att köpa de! Visar det senare.
Påtal om stan, så kan jag berätta vad som hände idag. Vi stod i kassan på Bikbok och skulle betala för våra saker, men så säger hon som jobbar där att de inte går att betala med kontanter för maskinen funkar inte... Och vi hade endast kontanter på oss! Hon var inte ett dugg hjälpsam och hade en dålig ton mot oss, men vi tänkte vidare och kom på att vi skulle fråga någon inne i affären för vi ville inte förlora våra fina kap! Första personen vi frågade sa nej eftersom hon hatar kontanter sa hon, sen nästa kvinna sa ja, och var jättetrevlig och köpte "ut" kläderna åt oss så vi sedan kunde betala hehe. Helt okänd person, menmen vi fick som vi ville... Lite kul bara hehe.


time for shopping

Snart ska jag bege mig till vagnen, ska på stan med emma. Jag ska iof inte leta grejer till mig själv för det har jag inte råd med just nu, de pengar ja har nu ska jag leva på hela sommaren. Men vi ska leta grejer till emma! Så jag ska vara som en personalshopper idag hehe, blir kul.

vi hörs senare bebbos! ciao


nytt i garderoben


hello sunshine



Senare ikväll får ni se veckans köp... Älskar sommarrea(BIG LOVE)

at felicias house

Hemma hos felicia, gör inte så mycket förutom att ja väntar på att hon ska duscha klart. Jag färgade hennes hår alldeles nyss, mörkbrunt(nice). Vi ska snart se på film, easy a, riktig high school film. Jag älskar såna filmer!

Nu kommer hon snart, ska snart hämta upp colan ur kylen. Mumsssss, ciaoo.


min snygga vän felicia!

bildbomb



I want to punch you in the face bitch

Gå och dö.

Förutom att jag är på skithumör så hade jag en grym kväll/natt med fina människor. Idag så ska jag träffa Rebecka, känner att jag behöver prata av mig.. Prata av sig är de bästa som finns.

ingen redigering alls.

tpl

fml. Jag är förbannad.


Student

Snart bär det av till Almas student, jag och fredrik ska dit. Kommer nog bli trevligt!


.

Förlåt, jag har glömt bort bloggen helt. Tror knappt att någon saknar mig heller hehe. Men en liten update att jag lever iallafall. Ciao

hatar allt just nu, vill bara ha en knapp och stänga av allt.



Tävling



Klicka på bilden för attkomma til tävlingen!

Jag är med, var med du också!

blondie

Nu är jag en liten blondare tjej, alltså mitt hår har blivit slingat!


älskling



min fina. jag älskar dig.

RSS 2.0